Expandersystem ®

Slut med slør, slup og slitage

Find din maskine på Expander Online
Har du allerede en Expander konto? Login her

Expandersystem er en moderne, omkostningseffektiv løsning, der er designet til at løse problemer med slidte pivotled permanent. Alle maskiner og alt udstyr bliver slidt. Problemet med slidte pivotled kan være en bekostelig affære – både i tid og penge. 

Expanderbolten er en aksel med koniske ender. Bolten låser akslen fast i de slidte monteringshuller, og så er problemet med slør og slup ude af verdenen. Expandersystemet ® har specialfremstillet bolte i over 40.000 forskellige varianter til maskiner inden for entreprenørbranchen, land- og skovbrug, grusgrave og minedrift, og leverer også gerne skræddersyede bolte til dig.

Expandersystem er udviklet til kundernes behov

På trods af vores produkt allerede passer til 1100 forskellige maskinemærker, er vi hele tiden opmærksomme på ændringer i vores kunders behov. Dette gør det mulig for os hele tiden at være på forkant med udviklingen og være i stand til at videreudvikle vores Expandersystem ® så de tilpasses markedets behov.
Viggo Bendz kan tilbyde specielt fremstillede løsninger. Med det nye 3D CADEX system, kan vi designe nye expanderbolte inden for få minutter, hvilket betyder, at du kan få dem leveret inden for få dage. Hvert design er lagret og gjort tilgængeligt via Expandersystem ® Online; en internetservice bemandet døgnet rundt.

Hvorfor opstår ledslidtage?

Animation Expander lug wear

Expanderbolt – til alle typer af ledslitage

Expandersystem tilbyder avancerede og omkostningseffektive løsninger, der forhindrer ledslitage én gang for alle. Med vores eget Expander Online til 3D-konstruktion kan kundetilpasning og design til nye anvendelsesområder udføres med det samme.

ExpanderSystem Installation Guide

Expanderbolt. Enkelt. Hurtigt. Permanent.

Expanderbolten er i særklasse den mest mest økonomiske måde at løse problemet med løstsiddende led på. Systemet giver desuden den længste levetid på reparationer. Traditionelle metoder er meget omfattende, da det er en proces i flere trin med henholdsvis svejsning og udboring, der ofte ikke kan udføres ude på stedet, som der derfor resulterer i yderligere omkostninger og længere drift stop.

En reparation med en Expanderbolt er hurtig, enkel og permanent. Den dobbeltsidede låsning giver øget stabilitet og sikkerhed. Montering og demontering kan ofte udføres ude på stedet.
Selv om Expanderbolten og fastgørelsen fungerer som en homogen enhed, er den nem at demontere. bolten monteres direkte i de slidte ører.

Testet i marken

Expander har mere end 30 års erfaring i at arbejde med løsninger inden for løstsiddende dele. Langtidstests har vist, at Expanderbolten kan holde i 50.000 timer, uden at der opstår slør. Derfor giver Viggo Bendz livstidsgaranti som den eneste virksomhed i vores branche! Expander Systemet fungerer særdeles godt i maskiner til entreprenør-, skov- og minearbejde.

Expander Systemet er lønsomt allerede ved den første reparation. Udgifter til normalt tilbagevendende vedligeholdelsesarbejde med traditionelle fastgørelsesmetoder elimineres helt ved brug af den permanente løsning med Expander System.

Tøv ikke med at kontakte Jan Pedersen, hvis du vil høre mere om Expander System ®.

PDF-Præsentation

Kontakt

jan expander

Jan Pedersen

VIGGO BENDZ A/S

Autoriseret Expander importør

Email: jp@viggobendz.dk
Mob.: +45 24 85 52 85