steelwrist danmark

Work Smart Not Hard

Når man taler om at arbejde smart og effektivt, så er produkterne fra Steelwrist et godt sted at starte.

Svenske Steelwrist leverer nemlig nogle af markedets mest solide løsninger, når det kommer til hurtigskifte, adapterer og tiltrotatorer. Ikke alene kan du sparer dig selv for en masse tid, du mindsker også besvær og effektiviserer dit arbejde.

Steelwrist udemærker sig bl.a. ved at skabe brugervenlige, kompakte og robuste enheder, som gør dem til en særdeles attraktiv leverandør – ikke kun i Danmark og Sverige, men også i resten af verden. I deres sortiment finder du bl.a. hurtigskifte, adapterer og tiltrotatorer, som alle har det tilfælles, at hver enkel detalje i produktionen er foretaget med henblik på at skabe det bedst mulige produkt til branchen.

Hurtigskifte

Kravene til øget produktivitet ånder os konstant i nakken. Et af de steder, hvor du for alvor har mulighed for at effektivisere, er de mange værktøjsskifte, som du foretager i løbet en af dag. En undersøgelse viser faktisk, at en maskinfører i gennemsnit skifter værktøj ca. 15 gange om dagen. Med Steelwrist SQ teknologi kan du indenfor få sekunder skifte mellem tiltrotator, hydraulisk hammer, saks, gribere, sorteringsskovl, vibrerende plade og mekanisk værktøj – uden at forlade førerhuset.

Steelwrist er den eneste producent på markedet, der har et symmetrisk beslag færdigstøbt i stål. Fri for svejsninger, store monteringsflader og med materialer hvor det er nødvendigt, skabes der en yderst robust konstruktion.

hurtigskifte

Tiltrotatorer

tiltrotator

Den mest kompakte og optimerede tiltrotator på markedet.

Takket være et fokus på stålstøbte komponenter, tilbyder Steelwrist kompakte tiltrotatorer med lav byggehøjde og lav vægt. Dette giver bl.a. optimeret gravefleksibilitet og en rigtig fornuftig brændstoføkonomi. Du får desuden 45 graders tiltvinkel samt dobbeltvirkende tiltcylindere med kontraventil som valgmulighed.

Steelwrist laver produkter, der er enkle, sikre og effektive at bruge i dit arbejde som maskinfører.

Tiltskifte

tiltskifte

…og meget mere

Kontakt os på
+45 43 96 41 22

Adaptere

Front Pin Lock

front pin lock steelwrist
Låsesystemet fra Steelwrist forbedrer sikkerheden under værktøjsskift og er en overlegen, robust stålstøbt løsning.
 
Front Pin Lock sikrer, at du ikke kan tabe skovlen ved et uheld, så længe den forreste aksel er fanget – akslen der er synlig fra kabinen.
 
Sammenlignet med andre løsninger arbejder Steelwrist Front Pin Lock sammen med alle typer af gravemaskiner, både store og små, nye og brugte, og med alle typer styresystemer.

Officiel forhandler af Steelwrist

Som officiel forhandler kan Viggo Bendz A/S hjælpe dig med din næste Steelwrist-løsning. Mangler du service eller reservedele, så kan du også altid tage fat i os. Vi er uddannet i produkterne og har mange års erfaring i branchen.

Hvis du leder efter en pålidelig samarbejdspartner til dit næste projekt, så tøv ikke med at tage fat i os.

Kontakt

Kristian Thomasen

Kristian Thomasen

VIGGO BENDZ A/S
Officiel Steelwrist forhandler

Email: kt@viggobendz.dk
Mob.: +45 61 20 68 04

Besøg Steelwrist