Hydraulikhammere

Den ideelle partner til nedrivningsprojekter

Indeco har et energieffektivt ABF (Anti Blank Firing) system som eliminerer ”blanke skud”. Det vil sige, at hammeren udelukkende slår, når der er overfladekontakt med det der skal nedbrydes. Dette forlænger levetiden på alle slidbare komponenter i hammeren og reducerer rystelser helt oppe i førerhuset.

Hydraulikhammere fra Indeco besidder generelt en slagteknik, som sikrer at hammeren slår direkte nede i mejslen og ikke oppe i maskinen. Det betyder blandt andet, at levetiden og driftssikkerheden på selve hammeren er helt i top.

Hammerne leveres med FS (Fuel Saving) hydraulisk system med selvjusterende slagkraft og slagfrekvens, som tilsammen giver mindre slid og bedre brændstoføkonomi.

Indeco’s egenudviklet støbegods med indvendige støddæmpere og lydabsorberende foring har gjort det til en af de mest støjsvage hydraulikhammere på markedet.

Indeco hammeren har et system, der gør det nemt at skifte mejslen på stedet, og man undgår således at skulle have hammeren forbi værksted hver gang. Det minimerer driftsstop og nedetid.

Sortimentet fra Indeco kan monteres fra alt mellem en 0,5 ton minigraver og en 140 tons gravemaskine.

Se komplet udvalg her

Viser 1–12 af 16 resultater

Filter