Hydraulikhammere

En hydraulikhammer der skiller sig ud fra mængden

Hos Viggo Bendz er vores forretningsmæssige grundprincip centreret omkring Total Cost of Ownership (TCO), og det afspejles i fordelene ved at vælge en hydraulikhammer fra INDECO.

Fra smartphone til smarthammer:

INDECO hammere er, som en af de eneste hammere på markedet, udstyret med en teknologi, der får den til at tænke selv. Teknologien tilpasser automatisk slagfrekvens og -kraft efter det materiale, du arbejder i. Ikke alene sikrer denne teknologi en energieffektiv drift, det reducerer også brændstofforbruget, og har en positiv indvirkning på dine driftsomkostninger og miljøaftryk.

Vibrationer, slid og vedligehold:

En INDECO hydraulikhammer er ikke bare en investering i kraft og ydeevne, det er også en investering i økonomisk bæredygtighed. Vores hammer er designet med fokus på at minimere vedligeholdelsesomkostninger for din virksomhed. Den langvarige holdbarhed betyder, at du kan regne med pålidelig drift over tid uden betydelige udgifter til reparationer eller udskiftning af sliddele. Et eksempel på dette er, at der anvendes færre pakninger i konstruktionen af en INDECO hammer end der gør i mange andre hammere på markedet.

En hammer i balance:

Udover færre pakninger, så er hammeren også konstrueret lineært. Denne designegenskab sikrer, at hammeren føles stabil og i balance under arbejdet. Fra førerhuset kan du mærke den jævne ydeevne, der ikke kun forbedrer præcisionen i arbejdet, men også øger operatørens komfort samt mindsker vibrationer og slid på maskinen.

Perfekt balance mellem styrke og slagfrekvens

Det er en almindelig misforståelse, at det alene er kraften, der har betydning for hydraulikhammerens effektivitet. Men frekvensen er faktisk lige så vigtigt, hvis ikke vigtigere.

Nogle materialer responderer bedst på kraftige, velplacerede slag, mens andre kræver en hurtig og gentagen rytme. Det er her kombinationen af kraft og slagfrekvens bliver afgørende. Den korrekte harmoni mellem styrke og hyppighed af slag er essentiel for at opnå optimal effektivitet i nedbrydningsprocessen.

Det økonomiske valg

Når du vælger en INDECO hammer, så vælger du ikke kun kraftfuld og elegant hammer, du vælger også en hammer der kan reducere din TCO (Total Cost of Ownership). Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere din maskinpark og reducere dine løbende omkostninger uden at gå på kompromis med en effektiv drift!

Sortimentet fra INDECO passer på alle maskiner mellem en 0,5 ton minigraver og en 140 tons gravemaskine.

Ring: 43 96 42 22

Se komplet udvalg her

Viser 1–12 af 16 resultater

Log ind for at få adgang til priser.

Er du endnu ikke oprettet som bruger, kan du anmode om login nedenfor.