Steinert

Steinert – de bedste sorteringsløsninger på markedet

STEINERT er markedsledende specialister i effektive løsninger til sortering og separation af genanvendelige materialer. Det tyske brand går aldrig på kompromis med kvalitet og service, og leverer således altid solide og pålidelige resultater med deres maskiner og moderne teknologier.

Sortering af husholdningsaffald, elektronisk affald og metalaffald – er blot få eksempler på områder, hvor STEINERTs intelligente løsninger gør en forskel. STEINERT anvender et bredt spektrum af teknologier til at opfylde en lang række sorteringskriterier. Fra klassiske magnetiske separatorer til innovativ sensorteknologi.

Med mere end 100 års erfaring indenfor magnetseparation, og i nyere tid innovativ sensorteknologi, er STEINERT en af de mest veludviklede, gennemtestede og pålidelige udbydere på markedet indenfor sorteringsløsninger.

metalsortering fra steinert
plastsortering fra steinert

Sorteringsprocesserne

Det er en videnskab i sig selv, at sortere affald og genanvendelige materialer effektivt og korrekt. Der er lige så mange sorteringsprocesser som der er materialer at sortere. Derfor kan det være en stor fordel at alliere sig med eksperter på området.

Først skal materialekategorien bestemmes. Det vil sige, er det metal, plastik, husholdningsaffald, kommercielt affald, træ, diverse bygge- og industriaffald eller noget helt andet som ønskes sorteret/genanvendt?

Dernæst er det vigtigt at bestemme ting såsom materialetype, -størrelse, -vægt, -sammensætning og den ønskede output-kvalitet. Alle disse faktorer spiller ind, når den bedste løsning skal findes, og det ønskede mål opnås.

Steinert – Cirkulær økonomi på den rigtige måde

Viggo Bendz A/S er dansk forhandler og ambassadør for STEINERT, og kan hjælpe dig med at finde den mest optimale løsning på dit næste genvindingsprojekt. Læs mere om Miljø og Metaller her

Kontakt Poul Erik for en uforpligtende snak om mulighederne.

sorteringsanlæg fra viggo bendz

Poul Erik Jakobsen

Autoriseret STEINERT forhandler i Danmark

Email: pej@viggobendz.dk
Mob.: +45 24 85 50 20

 

Besøg steinertglobal.com