Steinert

de bedste sorteringsløsninger på markedet

STEINERT er markedsledende specialister i effektive løsninger til sortering og separation af genanvendelige materialer. Det tyske brand går aldrig på kompromis med kvalitet og service, og leverer således altid solide og pålidelige resultater med deres maskiner og moderne teknologier.

Sortering af husholdningsaffald, elektronisk affald og metalaffald – er blot få eksempler på områder, hvor STEINERTs intelligente løsninger gør en forskel. STEINERT anvender et bredt spektrum af teknologier til at opfylde en lang række sorteringskriterier. Fra klassiske magnetiske separatorer til innovativ sensorteknologi.

Med mere end 100 års erfaring indenfor magnetseparation, og i nyere tid innovativ sensorteknologi, er STEINERT en af de mest veludviklede, gennemtestede og pålidelige udbydere på markedet indenfor sorteringsløsninger.

metalsortering fra steinert
plastsortering fra steinert

Nyhed – XSS® T EVO 5.0

Densitetssortering med STEINERT XSS® T EVO 5.0 – via røntgentransmission ved brug af dual-energy-princippet.

STEINERT XSS® T EVO 5.0 røntgensorteringssystem anvendes til sortering af bulkmaterialer i tør densitet. En transmitteringsprocedure detekterer materialeafhængige forskelle i absorptionen af røntgenstråler og klassificerer derefter og bruger dem til sortering i tæthedsklasser.

Steinert-kunder drager fordel af de løbende fremskridt med sorteringsmaskinen – især fra følgende funktioner i den nye EVO 5.0 generation:

MDE står for Multilayer Data Evaluation – Funktionen er brugbar for særligt udfordrende sorteringsopgaver, såsom magnesiumdetektion. Funktionen giver endvidere muligheden for at løse problemet med at detektere og skelne mellem sammensatte objekter, og tillader genkendelse af objekter i høj opløsning med klassificering af forskellige detektionsopgaver, der kører samtidigt.

AXM – Automatisk røntgenovervågning og kalibrering af røntgensensorerne hjælper med at opnå konstant høj detektions- og sorteringskvalitet. Dette producerer konstant høje niveauer af detektion og sorteringskvalitet gennem hele røntgenkomponenternes levetid.

HR valve pitch – Ventilafstanden på 6,25 mm gør det muligt at sortere fint materiale med høje præcisionsniveauer og forbedrer derved sorteringsydelsen og omkostningseffektiviteten .

Auto X clean – I den nye generation af maskiner rengøres røntgenscanningsområdet automatisk. Dette resulterer i konsekvent pålidelig detektion og reducerer mængden af behov for manuel rengøring betydeligt.

Lær mere om STEINERT XSS T EVO 5.0 ved at downloade vores e-bog.

Download e-bog

Eksempel på installation

STEINERT XSS T

Banebrydende robotsortering

UniSort Unibot kombinerer pålidelig sensorteknologi med moderne robotik for yderligere at øge effektiviteten af sorteringsfaciliteter. Derved sikrer en AI-baseret genkendelsessoftware præcis detektion, og et nyt sorteringsprincip sikrer en ren fraktion i det sidste sorteringstrin.

I kombination med UniSort-maskiner i EVO 5.0-generationen er UniSort Unibot klar til den næste generation af fuldautomatiske sorteringssystemer.

Cirkulær økonomi på den rigtige måde

Viggo Bendz A/S er autoriseret forhandler og importør af STEINERT, og kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning på dit næste genvindingsprojekt. Læs mere om Miljø og Metaller her

Kontakt Poul Erik for en uforpligtende snak om mulighederne.

sorteringsanlæg fra viggo bendz

Poul Erik Jakobsen

Autoriseret STEINERT importør

Email: pej@viggobendz.dk
Mob.: +45 24 85 50 20

Besøg steinertglobal.com

kontakt johnny olsen

Johnny Olsen

Autoriseret STEINERT importør

Email: jo@viggobendz.dk
Mob.: +45 24 24 07 59

Besøg steinertglobal.com