Hos Søndergaard A/S

Hård armering måtte bøje sig i støvet

Der findes sjældent to nedrivningsopgaver der er ens. Det kræver de rette folk, de rigtige maskiner og noget virkelig solidt udstyr. Bar-niveauerne er skyhøje, når en bygning skal gnaskes i stykker, og derfor er det heller ikke ligegyldigt, hvilket redskab man vælger at smide på maskinen.

Da de erfarne drenge fra Søndergaard A/S stod overfor nedrivningen af et 60 år gammelt vandværk, var det en oplagt mulighed for at anskaffe noget nyt udstyr. Med ekstra sejlivet betonarmering i vandværket var arbejdshypotesen meget enkel:

“Hvis vi anskaffer os en betonsaks der kan klare dette, har vi en betonsaks der kan klare det meste”

 

Trevi Benne: Et velkendt produkt
Tidligere erfaringer gjorde, at Viggo Bendz blev inviteret forbi til en uformel snak om udstyr fra den italienske leverandør Trevi Benne. For at sikre den bedste afdækning af behovene hos Søndergaard A/S blev en teknisk rådgiver fra Trevi Benne også inviteret med ud på sitet.

Efter en grundig gennemgang og nogle opklarende spørgsmål stod det klart, at betonsaksen fra Trevi Bennes HC-serie var det perfekte match til opgaven.

Bygningernes kryptonit
Her, blot tre uger senere, fik betonsaksen lov til at indfri forventningerne ved vandværket. Med et skarpt og præcist klip begyndte nedrivningen, og det blev hurtigt klart, at valget af betonsaksen var det rette. Den robuste konstruktion og skarpe skæreevne gjorde kort proces med den hårde armering og betonen, og arbejdet skred fremad i et imponerende tempo.

For Søndergaard A/S har investeringen i det nye udstyr ikke kun betydet en effektiv nedrivning af vandværket, men også en sikkerhed for fremtidige projekter. Med betonsaksen fra Trevi Benne i arsenalet står virksomheden stærkt rustet til at møde kommende udfordringer med selvtillid og præcision.

Log ind for at få adgang til priser.

Er du endnu ikke oprettet som bruger, kan du anmode om login nedenfor.