Service og vedligehold

Kører maskineriet som det skal? 

Eller er det tid til at få det kigget efter i sømmene? Viggo Bendz hjælper med service og vedligehold.

Der er god økonomi i at vedligeholde maskinparken. Viggo Bendz leverer reservedele og komponenter til markedets førende udstyr og maskiner. Tal med os om professionel service og vedligeholdelse.

Hos Viggo Bendz A/S slutter servicearbejdet ikke, når produktet er solgt. Vi tilbyder serviceeftersyn, udskiftning af sliddele med mere, dels på eget serviceværksted, dels hos faste samarbejdspartnere i hele Danmark.

Viggo Bendz ønske er ikke kun at kunne guide og servicere vores kunder op til og under salget, men også efterfølgende.

Ligegyldigt hvilket produkt vi sælger – er vi hele tiden interesseret i tilfredse kunder. Vi tilstræber os også at bibeholde kontakten med vores kunder efter salget og leveringen. Som et af vores nyeste tiltag, er vi nu også i stand til at tilbyde serviceaftaler.

Derfor har Viggo Bendz været besøg ved vores underleverandører for at få salgs – og tekniks skoling. Denne skoling har ikke kun udstyret Viggo Bendz med en bedre viden om de produkter vi sælger, men også, hvordan vi bedst muligt kan guide vores kunder under købsprocessen.
Fremadrettet vil vores servicemontører og/eller sælgere besøge vores kunder løbende, hvis kunderne ønsker det, for at sikre driften og kvaliteten af vores produkter. Men vi ønsker også hele tiden følge med vores kunders hele tiden ændrede behov. Derved har Viggo Bendz hele tiden mulighed for at hjælpe kunderne og lytte til deres forslag samt tekniske drøftelser, hvilket fremadrettet vil føre til tekniske forbedringer af produkter.

Serviceafdeling Sakskøbing

Sukkerfabrikken 46, 4990 Sakskøbing
Tlf.: +45 43 96 41 22