Pumper

Diesel- og el vakuumpumper til grundvandssænkning

Tysk topkvalitet har sørget for, at vi kan hjælpe vores kunder ved at sikre både tørre og miljørigtige byggeforhold og driftssikkerhed. Samtidig minimeres ekstraomkostninger for entreprenøren.

Når et byggeri skal i dybden, kan der opstå mange udfordringer. Særligt hvis grundvandet står for højt. Ofte kan det derfor være nødvendigt at sænke grundvandet, så byggeriet kan udføres i et tørt miljø. Dog kræver grundvandssænkning specialudstyr indenfor pumper, dræn og rørsystemer der kan lede vandet, hvis arbejdet skal udføres sikkerhedsmæssigt og ikke mindst miljømæssigt forsvarligt.

Dette er også gældende for fjernelsen af spildevand. Det hårde vejr i Skandinavien har de sidste par år resulteret i ekstraomkostninger for entreprenøren.

Hårdtarbejdende vakuumpumper til grundvandssænkning

Forsinkelser bliver hurtigt til ekstraomkostninger for entreprenørerne. Det er derfor vigtigt at anvende pumper, der er rustet til at løse opgaven. Med vakuumpumper fra Hüdig er du sikker på at komme helskindet og driftsikkert igennem opgaven. Hüdig er kendt for at udvikle ekstremt effektive og hårdtarbejdende pumper til grundvandssænkning.

I og med vejret bliver hårdere og hårdere i Norden, forsøger Hüdig hele tiden at tilpasse deres vakuumpumper til de ændrede vejrforhold. Det er også en af grundene til at Hüdig i dag har mange kunder i Norden.

Viser et enkelt resultat

  • Fremviser en dieseldrevet vakuumpumpe fra Hüdig
    Pumper

    Dieseldrevet vakuumpumper

    Kontakt for info Læs mere

Filter