Pumper

Diesel- og el vakuumpumper til grundvandssænkning

Tysk topkvalitet har sikret, at Viggo Bendz kan afhjælpe deres kunder ved at sikre dem for både tørre og miljørigtige byggeforhold samt driftssikkerhed, hvilket minimerer ekstraomkostninger for entreprenøren.
Når et byggeri skal i dybden, kan der opstå mange udfordringer, hvis grundvandet står for højt. Ofte kan det derfor være nødvendigt at sænke grundvandet, så byggeriet kan udføres i et tørt miljø.
Dog kræver grundvandssænkning specialudstyr indenfor pumper, dræn og rørsystemer der kan lede vandet, hvis arbejdet skal udføres sikkerhedsmæssigt og ikke mindst miljømæssigt forsvarligt.

Dette er også gældende for fjernelsen af spildevand. Det hårde vejr i Skandinavien har indenfor de sidste par år har endt ud i ekstraomkostninger for entreprenøren.
Hårdtarbejdende vakuumpumper til grundvandssænkning
Forsinkelser bliver hurtigt til ekstraomkostninger for entreprenørerne, hvis entreprenørerne anvender pumper, der ikke er rustet godt nok til at løse opgaven. Derfor gør Viggo Bendz ikke kun en stor dyd ud af, at fortælle det danske marked om Hüdigs vakuumpumper til grundvandssænkning, men også hvor effektive og hårdtarbejdende disse grundvandssænkningspumper er. I og med vejret bliver hårdere og hårdere i Norden, forsøger Hüdig hele tiden at tilpasse deres vakuumpumper til de ændrede vejrforhold, hvilket er en af grundene til at Hüdig allerede har mange kunder i Norden.

Se vores produktkatalog ved at klikke her:

Viser et enkelt resultat

  • Fremviser en dieseldrevet vakuumpumpe fra Hüdig
    Pumper

    Dieseldrevet vakuumpumper

    Kontakt for info Læs mere

Filter