Grabbe

Grabbe til nedrivnings- og sorteringsopgaver

Grabbe til nedrivnings- og sorteringsopgaver fra Trevi Benne er udviklet målrettet til nedrivningsopgaver og sortering af materialer for recycling samt for læsning.

RG-serien består af en robust mekanisk grab, som især er ideel til løft og transport af forskelige materialer samt på-/aflæsning af affaldsmaterialer bl.a. indenfor genvindingsindustrierne. Derudover egner grabben sig til småt og mellemstort nedbrydningsarbejde – særligt hvad angår håndteringen af diverse nedbrydningsaffald.

PMZ- og PM-serien har 360° uendelig rotation samt drosselventiler for konstant og optimal omdrejningshastighed muliggør en nøjagtig positionering.

Grabbeserien PMZ udmærker sig i betjeningen frem for alt ved sit kompakte design samtidigt med optimal åbning. Den 90° store åbningsvinkel giver et perfekt forhold mellem kraft og indhold.

De særlige robuste ribber (kan efter kundeønske også leveres med brændte skovle til anvendelse ved omlastningsopgaver) er ekstremt vridningsstive og bæredygtige. Den stabile, dobbelt lejrede drejekrans forsynes af en indvendig hydraulikmotor, som ved hjælp af chokventiler er beskyttet mod overtryk. Slanger er beskyttet af et smalt slangeføringsrør.

Både PMZ og PM modeller konstrueres med boltet adapterplade og er forsynet med udskiftelige knive og særligt beskyttede cylindre.

Få et overblik over de forskellige modeller i vores katalog
Eller kontakt os for at høre mere kontaktside

Viser alle 3 resultater

 • hydraulisk_grab_pm_trevi_benne
  Hydrauliske grabbe

  PM serien

  Kontakt for info Læs mere
 • Sortergrab_Trevi_Benne
  Sortergrabbe

  PMZ serien

  Kontakt for info Læs mere
 • mekanisk_grab_rg_serien_trevi_benne
  Mekaniske grabbe

  RG serien

  Kontakt for info Læs mere

Filter