TRAX 1000 fremtidssikrer forretningen

trax 1000 skrotsaks fra lefort

Den første af sin slags i Danmark

Da skrotsaksen i sidste uge landede hos Brande Metalkøb, var det en forventningsfuld direktør, der stod klar til at tage imod. Direktøren hedder Kenneth Weismann og har drevet produkthandlen i Brande siden 2015, hvor han overtog stafetten efter sin far, Henning Weismann.

Skrotsaksen, som er leveret af Viggo Bendz A/S, har en kampvægt på i alt 104 tons, og så er det den første af sin slags i landet. Det der bl.a. gør denne skrotsaks speciel er dens larvefødder, som skaber et hav af nye muligheder i arbejdet. Fra at skulle flytte skrotmængderne til skrotsaksen, er det nu skrotsaksen som kan bevæge sig rundt på pladsen. Det lyder måske ikke vildt sindsoprivende, men i praksis er det en absolut game-changer.

TRAX 1000 – hvad kan den egentlig?

LEFORT producerer lige så mange løsninger som der er opgaver i branchen. Det betyder, at der altid vil være en maskine som kan matche dit behov.

TRAX-serien er i skrivende stund den mest populære serie hos LEFORT. Det der gør den så populær er især dens store mobilitet på pladsen. Alle TRAX-modeller kommer med larvefødder som standard, og det har vist sig at være et hit blandt produkthandlere i hele Europa.

Larvefødder er ikke kun praktiske, de er også med til at holde driftsomkostningerne nede. I stedet for at bruge tid og ressourcer på at flytte skrotmaterialet, kan saksen nu selv bevæge sig fra bunke til bunke.

TRAX-serien består indtil nu af skrotsakse med en klippekraft fra 500 til 1000 ton – deraf TRAX 1000. Klippekraften er kombineret med en høj ydeevne, hvor en TRAX 1000 kan klippe helt op til 30 ton metalskrot i timen!

Hvis du kigger efter en skrotsaks, der kan klare det hele på den halve tid, så skal du klart overveje at kigge mod en TRAX-skrotsaks. Hvis du ønsker at høre mere om skrotsakse fra LEFORT kan du altid ringe eller skrive til Kristian Thomasen på tlf.: 61 20 68 04 eller mail: kt@viggobendz.dk.

Levering og installation

Skrotsaksen er ikke sådan lige at kaste rundt med, så transporten i sig selv er en interessant affære. I dette tilfælde blev den transporteret fra Belgien med fragtskib til Esbjerg havn. Herfra blev den kørt videre på blokvogn til kunden.
Maskinen er så stor, at det var nødvendigt at transportere klippehovedet og maskinen adskilt. Skrotsaksen blev monteret, installeret og gjort køreklar kun to dage efter levering. 
trax 1000 skrotsaks fra lefort
trax 1000 skrotsaks fra lefort

Hvem er LEFORT?

LEFORT er belgisk producent af skrotsakse til ethvert behov. Med mere end 70 års erfaring med fremstilling af maskiner er LEFORTs innovative design og præcisionsteknologi konkurrencedygtig på alle parametre. Alle komponenter måles op mod de strengeste tolerancer ved hjælp af elementanalyser, hvilket altid sikrer en høj ydeevne og pålidelige maskiner.

Du kan læse mere om LEFORT på deres hjemmeside.

En Fremtidssikring af forretningen

Viggo Bendz er stolt forhandler af LEFORT, som altid leverer produkter i absolut verdensklasse. De har udviklet kvalitetssakse siden 1947, og er i dag en af de mest anerkendte producenter på markedet.

Med deres innovative tilgang til produktudviklingen er du altid garanteret en saks, som lever op til moderne standarder og teknologier. Ønsker du at fremtidssikre din forretning, så er LEFORT et sikkert valg.

trax 1000 skrotsaks fra lefort

Kontakt

Kristian Thomasen

Kristian Thomasen

VIGGO BENDZ A/S
Autoriseret LEFORT importør

Email: kt@viggobendz.dk
Mob.: +45 61 20 68 04

Interesseret i mere indhold som dette?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tips og tilbud.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.