Hydraulikhammere

Hydraulikhammer fra Indeco er den ideelle partner til nedrivningssektoren

Indeco hydraulikhammer er resultatet af dybdegående forskning i hydrauliske systemer, materialer, varmebehandling samt supplerende tilbehør, hvilket har gjort Indeco til et verdenskendt kvalitetsbrand.

En hydraulikhammer fra Indeco udmærker sig ved en perfekt balance mellem styrke og lang levetid. Det intelligente slagssystem regulerer slagkraft- og frekvens i forhold til det pågældende materiale og er derfor ideel til nedrivning. Således sikres største mulig produktivitet samtidigt med, at hammere og arm, bøsninger og stik skånes mest muligt.

Viggo Bendz’ hydraulikhammersortimentet

Hydraulikhammersortimentet fra Indeco kan monteres fra alt mellem en 800 kg minigraver og en 120 tons maskine. I den største ende hedder hammeren HP18000 FS og vejer 11,5 tons.

Det danske marked ligger på maskiner i størrelsen 20-50 tons, og det er størst omkring de 20 tons. De danske nedbrydere bruger også store hammere som HP1500 FS og HP1800 FS, men der er også anlægsgartnere, som bruger hammere på deres minigravere.
Hydraulikhammernes produktnavne ender på FS, hvilket står for Fuel Saving
Indeco’s egne test har vist, at arbejder man med en Indeco-hammer har man mere brændstof tilbage i tanken, end hvis man udførte samme opgave med en anden hammer. 20 procent lavere brændstofforbrug skriver Indeco selv i deres præsentationsmateriale.

Download PDF

Viser et enkelt resultat

  • Hydraulikhammere

    Hydraulikhammere

    Kontakt for info Læs mere

Filter