Hydraulikhammere

To hydraulikhammere til Jatob Nedrbydning

I januar 2021 leverede Viggo Bendz A/S to hydraulikhammere til Jatob Nedbrydning ApS, hvoraf den ene skulle bruges til at nedbryde et gammelt vandværk i Bjerringsbro. Hammeren der blev anvendt til at nedbryde vandværket var en Indeco HP400 FS. Den anden var en Indeco HP100 FS.

jatob nedbrydning i aktion

Direktøren for Jatob Nedbrydning, Mathias Rasmussen, var meget tilfreds med hydraulikhammerens funktionalitet og drift, fortalte han, da vi var ovre og besøge ham i slutningen af januar. Han fortalte endvidere, at Indeco hammeren allerede havde nedbrudt 200 ton beton alene i løbet af den seneste arbejdsuge.

Viggo bendz sælger udstyr til nedbrydning
Nedbrydning med Indeco hydraulikhammer HP 400

Hydraulikhammere fra INDECO

Indeco har et energieffektivt ABF (Anti Blank Firing) system som eliminerer ”blanke skud”. Det vil sige, at hammeren udelukkende slår, når der er overfladekontakt med det der skal nedbrydes. Dette forlænger levetiden på alle slidbare komponenter i hammeren og reducerer rystelser helt oppe i kabinen/førerhuset.

Hydraulikhammere fra Indeco besidder generelt en slagteknik, som sikrer at hammeren slår direkte nede i mejslen og ikke oppe i maskinen. Det betyder blandt andet, at levetiden og driftssikkerheden på selve hammeren er helt i top. Det er kun de absolut bedste mærker i verden, der har denne slagteknik.

Hammerne fås med FS (Fuel Saving) hydraulisk system med selvjusterende slagkraft og slagfrekvens, som tilsammen giver mindre slid og bedre brændstoføkonomi (op til 10% i forhold til almindelige hydrauliske hammere).

Indeco’s egenudviklet støbegods med indvendige støddæmpere og lydabsorberende foring har gjort det til den mest støjsvage hydraulikhammer på markedet.

Indeco hammeren har et system, der gør det nemt at skifte mejslen på stedet, og man undgår således at skulle have hammeren forbi værksted hver gang. Det minimerer driftsstop og nedetid.

Kontakt os for yderligere informationer
Du finder vores kontaktoplysninger her.