Nyt udstyr til Jatob

Nedbrydning af gammelt vandværk i Bjerringbro

For Jatob Nedbrydning startede 2021 med et nedrivningsprojekt, hvor det gamle vandværk i Bjerringbro skulle pilles ned. I den forbindelse skulle der anskaffes en ny hydraulikhammer – valget faldt på Indeco.

Viggo bendz sælger udstyr til nedbrydning

Jatob Nedbrydning har haft rivende travlt de sidste par år og det ser ud til at fortsætte ind i 2021, hvor de allerede er i gang med nedrivningen af det gamle vandværk i Bjerringbro. Pumper, pumpehus og vandtanke blev fjernet og bygningsværket revet ned – et 800 tons projekt.

Det var desuden en opgave, der på grund af terrænet havde visse udfordringer. Pladsen var trang og vandværket lå på toppen af en bakke inde i en skov. Det var derfor ikke muligt at hive det helt tunge skyts frem. Trods begrænsningerne ønskede den unge direktør, Mathias Rasmussen, ikke at gå ned på effektiviteten og slagkraften i udstyret. Han valgte derfor at investere i to hydraulikhammere fra Indeco (HP-serien).

jatob nedbrydning i aktion

Jatob Nedbrydning ApS

Jatob udfører alt fra totalnedbrydninger (huse, lager- og produktionsbygninger, fabriksanlæg mv.) til mindre delnedbrydninger (skillerum, mure, betondæk, vægge, mv.). 

Når det kommer til den enkelte opgave, så lægger Jatob stor vægt på at udføre den professionelt, kvalitetsbevidst og miljøbevidst. Arbejdsmetoderne er nøje tilpassede den enkelte opgave til gavn for såvel kunder og medarbejdere som for miljøet. Medarbejderne er certificerede indenfor PCB- og asbestsanering, ligesom der tilstræbes en så høj genanvendelighed af materialer som muligt.

200 ton nedbrydning / ugen

Den ene af de to hammere, som Jatob Nedbrydning endte med at købe hos Viggo Bendz A/S, var en HP400 FS – en yderst slagkraftig og energieffektiv hammer størrelsen taget i betragtning (det er den der ses på billederne). Alene i løbet af én arbejdsuge fik de nedbrudt 200 af de i alt 800 ton beton med denne hammer.

Da vi besøgte arbejdspladsen sidst i januar havde Mathias Rasmussen da heller ikke en finger at sætte på hammerens drift og funktionalitet. Han var med andre ord særdeles tilfreds med investeringen.

Nedbrydning med Indeco hydraulikhammer HP 400

Kontakt

Kristian Thomasen

Salgschef

Kristian Thomasen
Email: kt@viggobendz.dk
Mob.: +45 61 20 68 04

LIDT OM INDECO HAMMEREN

Indeco har et energieffektivt ABF (Anti Blank Firing) system som eliminerer ”blanke skud”. Det vil sige, at hammeren udelukkende slår, når der er overfladekontakt med det der skal nedbrydes. Dette forlænger levetiden på alle slidbare komponenter i hammeren og reducerer rystelser helt oppe i kabinen/førerhuset.

Hydraulikhammere fra Indeco besidder generelt en slagteknik, som sikrer at hammeren slår direkte nede i mejslen og ikke oppe i maskinen. Det betyder blandt andet, at levetiden og driftssikkerheden på selve hammeren er helt i top. Det er kun de absolut bedste mærker i verden, der har denne slagteknik.

Hammerne fås med FS (Fuel Saving) hydraulisk system med selvjusterende slagkraft og slagfrekvens, som tilsammen giver mindre slid og bedre brændstoføkonomi (op til 10% i forhold til almindelige hydrauliske hammere).

Indeco’s egenudviklet støbegods med indvendige støddæmpere og lydabsorberende foring har gjort det til den mest støjsvage hydraulikhammer på markedet.

Indeco hammeren har et system, der gør det nemt at skifte mejslen på stedet, og man undgår således at skulle have hammeren forbi værksted hver gang. Det minimerer driftsstop og nedetid.

INTERESSERET I AT HØRE MERE?

Kontakt vores salgschef eller ring til vores hovednummer på 43 96 41 22, så tager vi en uforpligtende snak om mulighederne.

Find vores øvrige kontaktoplysninger her.

Kontakt

Salgschef

Kristian Thomasen
Email: kt@viggobendz.dk
Mob.: +45 61 20 68 04

INTERESSERET I AT HØRE MERE?

Kontakt vores salgschef eller ring til vores hovednummer på 43 96 41 22, så tager vi en uforpligtende snak om mulighederne.

Find vores øvrige kontaktoplysninger her.

Interesseret i mere indhold som dette?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tips og tilbud.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.