STEINERT Waste Recycling: LIVE

Deltag i ”STEINERT Waste Recyling: LIVE” den 30. juni 2021

Med udgangspunkt i en række kunder fra erhvervsaffaldssektoren og indenfor genanvendelse af let emballage præsenterer STEINERT muligheder og udfordringer på vejen mod den optimale sorteringsløsning – direkte fra testcenteret i Pulheim ved Køln og den nydesignede affaldssorteringslinje med de mest moderne sorteringssystemer.

tilmelding til livestream-event

Den nye linje kan hjælpe kunder før etableringen af et sorteringsanlæg med at simulere sorteringen af deres affaldmateriale så realistisk som muligt – til gavn for deres investering. Denne udfordring har STEINERT særligt fokus på og har derfor ud over virksomhedens egne sorteringssystemer integreret realistiske forbehandlingstrin i den nye affaldssorteringslinje.

Andreas Jäger, Global Sales Director Waste Recycling og Hendrik Beel, direktør i STEINERT UniSort GmbH, er værter ved dette onlineevent. Janine Mehner er moderator for arrangementet, der varer en time. Også til dette livestream-event er der sørget for masser af afveksling og underholdende indslag. De to værter besvarer spørgsmål live fra publikum og giver et overblik over sorteringssystemerne.

Dato for event:     Onsdag den 30.6.2021
Tidspunkt:            Kl. 09:00 – 10:15 på engelsk
                               Kl. 13:00 – 14:15 på tysk

Dato:
Onsdag den 30.6.2021


Tidspunkt:

Kl. 09:00 – 10:15 på engelsk
Kl. 13:00 – 14:15 på tysk

Andreas Jäger og Hendrik Beel går desuden i detaljer med særligt udfordrende sorteringsproblemer og kommer med tekniske forklaringer på løsningen af dem. Det gælder bl.a. adskillelsen af træ, plast såsom PE (polyethylen) og PP (polypropylen), mineraler, sorte emner eller materialer, som har tendens til at blæse væk, f.eks. folier eller papir. 

På området for let emballage viser Hendrik Beel, hvordan der kan defineres adskillelsesfraktioner ved hjælp af sorteringsprogrammer baseret på kunstig intelligens. Denne teknologi registrerer materialer, som kan skade det sorterede materiale, og er i stand til at skille disse fra (f.eks. silikonepatroner). På denne måde sikres en høj kvalitet af PE-fraktionen. 

Eventet behandler også den nyeste viden om, hvordan let emballage kan skilles ad igen i de respektive grupper af genanvendelige materialerDet vil sige i polyethylen, polypropylen, polystyren, sort plast, i PET-flasker og PET-skåle samt drikkevarebeholdere, PE/PP-folier, papir, pap og karton.

testcenter pulheim

Ny affaldssorteringslinje klar

Nu kan kunder udnytte testmulighederne i industriel målestok. Opgavemængderne og forbehandlingstrinene for materialet svarer til et reelt behandlingsanlæg. På den måde kan forsøgene foregå særdeles realistisk, så det er muligt at tage højde for de respektive krav, muligheder og return on investment samt sikre investeringssikkerheden ved hjælp af data og fakta. Anlægget er udstyret med de nyeste optiske sorteringssystemer og STEINERTs magneter og omfatter realistiske forbehandlingstrin. Tag fat i din lokale STEINERT importør for at høre nærmere.

Den danske importør

Den danske virksomhed Viggo Bendz A/S i Høng er autoriseret STEINERT importør og hjælper således danske virksomheder og organisationer med etableringen af genvindingsanlæg i hele Danmark.

viggo bendz høng

Poul Erik Jakobsen

Autoriseret STEINERT importør

Email: pej@viggobendz.dk
Mob.: +45 24 85 50 20

Besøg steinertglobal.com