Ny gravekasse til MSE Entreprise A/S

MSE Entreprise A/S er i disse dage i fuld gang med et stort rørlægningsprojekt på Lolland, hvor der skal lægges op mod 1.400m rørforbindelse. Den gamle gravekasse var ved at have udtjent sin pligt, derfor var det på tide at få en ny og funktionel gravekasse ind på projektet. I den forbindelse leverede Viggo Bendz en komplet VB 100 gravekasse på 4m med ekstra afstandsstykker for ekstra arbejdsbredde.

Vi tog et smut forbi for at sikre os at alt var vel med den nye gravekasse. Her fik vi en god snak med projektlederen, Svend Åge Funch, som så frem til at få den nye kasse samlet og sat i jorden. Vi spurgte ham desuden, hvorfor de havde valgt en gravekasse fra LTW, hvortil svaret lød:

Når man laver det arbejde, som vi gør, er det alfa og omega at have udstyret og ikke mindst sikkerheden i orden. Vi har valgt en gravekasse, som er EU-certificeret, og som vi tidligere har haft gode erfaringer med. Med andre ord har vi valgt en gravekasse, vi stoler på.

Hvem er MSE Entreprise A/S?

MSE blev stiftet i 1934 af Mikael Sørensen og er stadig i familiens eje. Siden 1998 har Jan Sørensen stået i spidsen for virksomheden. MSE lægger stor vægt på at udføre deres arbejde professionelt og til stor tilfredshed for deres kunder.

Det er visionen for MSE at være markedsledende anlægsentreprenør lokalt samt at være en stor spiller på markedet regionalt.
Du kan besøge MSEs hjemmeside her.

Kvalitets gravekasser fra LTW

Alle Viggo Bendz’ gravekasser er fra vores leverandør LTW, som udover at være EU-certificerede også er DIN godkendt (Deutsche Industri Norm) og overholder alle gældende sikkerhedsnormer, der er på det danske marked. Hvis man arbejder efter “safety first” princippet, så er gravekasser fra LTW altså en rigtig fornuftig løsning.

LTW gravekasser passer perfekt til entreprenøren, der har behov for at kunne tilpasse installationen til mange forskellige arbejdspladser og projekter. De er ideelle til entreprenørarbejde, hvor installationen har en dybde af 4,00 til 6,00 meter. Derudover har de seks justerbare spindler, hvilket gør det muligt at tilpasse gravekassen efter de forhold, der arbejdes under.