STEINERT åbner nyt testcenter!

STEINERT – Grand Opening med Digitalt Live Show

Tilmeld dig nu og deltag i det digitale Live-Show for den store åbning af STEINERTs nye test- og udviklingscenter for metalsorteringslinjen. Centret vil officielt blive taget i drift under selve showet den 22. september 2020. Du kan således blive en af de første til at opleve dette nye center og samtidig få unikt indblik i nogle af maskinerne.

Ved at åbne den nye bygning tredobler STEINERT sin testkapacitet, hvilket gør det muligt at være mere fleksible med hensyn til at imødekomme kundernes behov. Det er naturligvis også glædeligt for Viggo Bendz A/S. Testcentre gør det nemlig muligt for os at tilbyde vores kunder at få testsorteret sit affaldsmateriale forud for en endelig beslutning.

I over 130 år har STEINERT specialiseret sig i bygning af maskiner, der giver sine kunder mulighed for at søge, finde og sortere ressourcer. Maskinerne kan med rette kaldes “Resource Search Engines”. De tilfredsstiller stadig mere alsidige sorteringsopgaver og hjælper ikke kun STEINERTs kunder med at sælge deres sorterede produkter for mere profit, men hjælper også med at holde ressourcer i omløb.

Tilmelding til det digitale live-show er nu åben

Arrangementet vil være interaktivt, så gæsterne kan blive involveret på mange forskellige punkter. En programleder vil interviewe STEINERT-eksperter. Begivenheden vil fokusere på at give et overblik over den installerede sorteringsteknologi. Og i vores spørge-/svarrunde kan gæster deltage live.

Program for showet den 22. september:

  • 16:30 Reception med live musik
  • 17:00 Start og velkomst ved Peter Funke, adm. direktør
  • 18:30 Slut på live show

Tilmeld dig gratis her  event.steinertglobal.com ????

Efter live-showet vil der være et Online-seminar om: “Sådan separeres ikke-magnetiske metaller og tunge metaller (røde metaller) maksimalt”. Online-seminaret besvarer spørgsmål om

  • adskillelse af NF-metaller fra shredderprocesser og forbrænding af aske
  • forbedring af aluminiums kvalitet
  • adskillelse af tunge metaller i individuelle fraktioner

STEINERT – Sorteringslinjer optimeret til brancher

Metalsorteringslinjen er kun begyndelsen. I slutningen af ​​året introducerer STEINERT yderligere to sorteringslinjer – minedrift og genanvendelse af affald.

“Sorteringssystemernes procesrækkefølge ligner et reelt anlæg. Vi er glade for, at endnu flere kunder kan prøve vores teknologier – lige fra en magnetseperator til sensor-styret sortering som f.eks. røntgentransmission, røntgenflourescens og nær-infrarød (NIR)”

Peter Funke, CEO i Steinert Gruppen

Læs mere om vores STEINERT produkter her.

Viggo Bendz – med få ord der forpligter

Viggo Bendz A/S leverer professionelle løsninger og udstyr inden for miljøbevidst knusning, neddeling og sortering. Vi er leverandør af slidmaterialer til entreprenørbranchen, mineralindustrien og andre industrier, hvor kraftigt slid opstår. Vores store produktsortiment består af mærker fra førende internationale producenter, der forener kvalitet med markedets nyeste teknologi. Viggo Bendz leverer desuden komplette affaldssorteringssystemer til blandt andet jern og metaller samt plastiksortering.

 Viggo Bendz – de bedste og mest kvalitetssikre løsninger til markedets bedste priser.